Kariyerim için feda ettiklerimden utanıyorum.... Sevgilim beni baştan çıkarıcı giyinmeye zorluyordu

"Ben aslında muhafazakar bir insanım... Gençlik yıllarımdan bu yana muhafazakardım. Ama o beni baştan çıkarıcı giyinmem için zorluyordu."

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kariyerim için feda ettiklerimden utanıyorum.... Sevgilim beni baştan çıkarıcı giyinmeye zorluyordu

Bugüne kadar bazı ünlülerin eski sevgilisi ya da eski eşi hakkında söylediği çeşit çeşit söz duymuşsunuzdur... Ama böylesi büyük olasılıkla ilk kez oldu...

Ünlü yıldız, geçmişte birliktelik yaşadığı sonra da kendisini başka bir kadın uğruna terk eden eski sevgilisinin ne giyeceğine bile karıştığını itiraf etti. Onun, özellikle bedenini sergileyen şekilde giyinmesi için kendisini zorladığını söyledi.

Aslına bakılırsa bu sözlerin hangi ünlü için sarf edildiğini duyunca büyük bir çoğunluk hiç şaşırmayacak. Çünkü söz konusu bu ünlü, günümüzde de hala aynı nedenle gündemin ilk sıralarını işgal ediyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER