Kansere yakalanan Prenses Kate'ten güzel haber geldi: Gücü yettiğinde görevlerine geri dönecek

Geçen hafta cuma akşam saatlerinde yayınlanan "kanser tedavisi" açıklamasıyla dünya gündeminin ilk sırasına yerleşen Galler Prensesi Catherine ya da halkın arasındaki adıyla Kate Middleton'dan haber var. People dergisinin Kensington Sarayı'na dayandırarak verdiği habere göre Middleton, kendini yeterince güçlü hissettiği zaman görevlerine dönecek!

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kansere yakalanan Prenses Kate'ten güzel haber geldi: Gücü yettiğinde görevlerine geri dönecek

Geçen ocak ayında karın bölgesinden geçirdiği ameliyatın ardından üç ay ortada görünmeyen sonra da kanser tedavisi gördüğünü açıkladığı videoyla herkesi şoke eden Kate Middleton, görünüşe göre uzun süre kamuoyunun gözlerinden uzak kalacak.

Fakat Kensington Sarayı kaynaklarından alınan haberlere göre, Galler Prensesi tedavisi süresince de kendini yeterince iyi hissettiğinde görevlerine dönmeyi planlıyor. 

Saray kaynakları bu açıklamanın Kate'in net ve kesin olarak görevlerine döneceği anlamına gelmediğini bu konuda son sözü doktorların söyleyeceğini de vurguladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER