Son Dakika: Fenerbahçe'den sürpriz Emre Mor hamlesi! Ozan Tufan detayı...

Teknik direktör İsmail Kartal'ın yerine takımın başına getirilecek olan Jorge Jesus'un sözleşmeyi imzalaması an meselesi. Portekizli teknik adamın kısa süre içerisinde açıklanması beklenirken, Jesus'tan flaş bir hamles geldi. Jesus gelmeden göreve başladı ve transfer için listesini başkan Ali Koç'a verdi. İşte Fenerbahçe - Emre Mor flörtünün perde arkası...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Fenerbahçe'den sürpriz Emre Mor hamlesi! Ozan Tufan detayı...

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Tecrübeli teknik direktör Jorge Jesus'un artık İstanbul'a gelip Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması an meselesi.

Sabah'ın haberinde, Başkan Ali Koç'un her konuda anlaştığı Portekizli hoca için resmi açıklamanın bugün-yarın yapılacağı kaydedildi. Bu hafta içinde İstanbul'da olması beklenen ve 1+1 yıllık sözleşmeye imza atacak olan 67 yaşındaki çalıştırıcı, ekibiyle yıllık 7 milyon Euro kazanacak.

YARDIMCISINA TAKİP ETTİRMİŞ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER