İzmir'de dehşet! Kardeşi 8 kez bıçakladı, ağabeyi tabanca ile ateş etti

İzmir'de oto boya dükkanı işleten Aslan İşcan (46) ile A.A. (31) ve kardeşi H.A. (22) arasında tartışma çıktı. H.A., tartıştığı Aslan İşcan'ı 8 kez bıçakladı, ağabeyi A.A. (31) da arkasından tabanca ile ateş eti. Aslan İşcan ağır yaralandığı olayın 'yol verme' meselesinden çıktığı iddia edilirken, soruşturma sürüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İzmir'de dehşet! Kardeşi 8 kez bıçakladı, ağabeyi tabanca ile ateş etti

Olay, dün saat 17.30 sıralarında 5908 Sokak Karabağlar Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Sanayi sitesinde oto boya dükkanı işleten Aslan İşcan ile A.A. ve kardeşi H.A. arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. H.A., yanındaki bıçakla İşcan'ı 8 kez bıçakladı.İzmir'de dehşet! Kardeşi 8 kez bıçakladı, ağabeyi tabanca ile ateş etti - Resim : 1

Yaralanan İşcan olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken, H.A.'nın ağabeyi A.A. da tabanca ile arkasından ateş etti. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.

İşcan Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, kaçan 2 şüpheli ise motosikletli yunus timleri tarafından yakalandı. Olayın 'yol verme' meselesinden çıktığı ileri sürülürken, soruşturma sürüyor.İzmir'de dehşet! Kardeşi 8 kez bıçakladı, ağabeyi tabanca ile ateş etti - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER