Ivan Mance: "Göztepe'yi çok güzel günler bekliyor..."

Yeni sezonda Süper Lig’de mücadele edecek olan İzmir ekibi Göztepe, TFF 1.Lig’in son maçında karşılaşacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesinde Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Sportif Direktör Ivan Mance, kaptan İsmail Köybaşı, futbolculardan Taha Altıkardeş, Ahmed Ildız ve Kenneth Mamah, Süper Lig’e yükselme süreci ve yeni sezondaki hedefleriyle ilgili düşüncelerini dile getirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ivan Mance: "Göztepe'yi çok güzel günler bekliyor..."

TFF 1.Lig’in bitimine iki hafta kala Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen Göztepe, 2 yıl aradan sonra camiası ve taraftarıyla ait olduğu lige dönmenin sevincini yaşıyor.

Süper Lig için şimdiden planlamalara başlayan İzmir ekibi, yeni sezonda da başarılar elde etmek istiyor.

Urla’daki tesislerde antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sportif Direktör Ivan Mance, kaptan İsmail Köybaşı, futbolculardan Taha Altıkardeş, Ahmed Ildız ve Kenneth Mamah, yeni sezonda camiaya ve taraftara umut dolu mesajlar verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER