İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde ‘’Şimdi rezervasyon yapıyorlar; hangi tatil beldesine gitsek diye. Uzun bir süre tatile göndereceğiz’’ dedi. Kurum ayrıca, "Biz deprem bölgesinde afetzede kardeşlerimiz için kat kat sağlam konutlar yaparken, bunlar dört saat boyunca saya saya bitiremedikleri, balya balya para kuleleri yaptılar. Devlete, millete mal beyanlarını açıkladılar, sonra bir baktık, bir süre sonra 1 buçuk milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Sen mal beyanında 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın" ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde konuştu. Mitingdeki coşkuya değinerek konuşmasına başlayan Kurum, ‘’Ümraniye bugün yine heyecanlı. Sizlerle kucaklaşmak ne güzel. İyi ki varsınız. İyi ki bizim yol arkadaşımızsınız. Bizi bir kardeşiniz, bir evladınız gibi bağrınıza bastınız. Allah hepinizden razı olsun. Şu manzara, şu tablo ne muhteşem bir görüntü. İstanbul artık kararını vermiş. Ümraniye artık kararını vermiş. Bugün bu coşku bize 31 Mart’ın müjdesini veriyor. Bu heyecan ‘Yeniden İstanbul’ diyor. Ümraniye, İstanbul’un muradı diyor. Ümraniye ‘Sağlam Adam Murat Kurum’ diyor. Eser adamı Murat Kurum diyor. Gerçek belediyecilik diyor’’ dedi.

"ŞİMDİ REZERVASYON YAPIYORLAR; HANGİ TATİL BELDESİNE GİTSEK DİYE"

Adaylığının açıklandığı günden itibaren aşkla, şevkle, büyük bir heyecanla İstanbul’u ayağa kaldırmak için çalıştığını ifade eden Kurum, "İstanbul’un beş yıllık fetret devrini bitirmek için 90 güne yakındır sahadayız. Nereye gitsek bu sevgiyi görüyoruz. Bu heyecan 31 Mart’ta birilerini rahatsız ediyor. Birileri telaşlı. Şimdi rezervasyon yapıyorlar; hangi tatil beldesine gitsek diye. Uzun bir süre tatile göndereceğiz" şeklinde konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER