İspanya'da Luis Enrique dönemi erken bitti

Teknik direktör Luis Enrique'nin, ailevi sebeplerden dolayı mart ayından bu yana yürütemediği İspanya Milli Takımı Teknik Direktörlüğü görevini nihai olarak bıraktığı açıklandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İspanya'da Luis Enrique dönemi erken bitti

Luis Enrique'nin İspanya Milli Takımı'ndan ayrılışı, İspanya Futbol Federasyonu'nun (RFEF) Madrid'deki merkez binasında düzenlenen basın toplantısında duyuruldu.

RFEF Başkanı Luis Rubiales, teknik direktör Enrique'nin milli takım'daki görevini bıraktığını kendilerine bildirdiğini belirtip, yerine, şimdiye kadar Enrique'nin yardımcı antrenörü olan Robert Moreno'nun getirildiğini bildirdi.

Rubailes, "Bu karar Luis'in ve biz de saygı gösteriyoruz. İspanya Milli Takımı'nın kapıları ona her zaman açık olacaktır." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER