İmamoğlu'nun yargılandığı dava 31 Mayıs'a ertelendi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde kamunun 250 bin lira zarara uğratıldığı iddiasıyla 'İhaleye fesat karıştırma' suçundan 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava 31 Mayıs'a ertelendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İmamoğlu'nun yargılandığı dava 31 Mayıs'a ertelendi

Büyükçekmece 10. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan 7 sanığın avukatları ile davaya müdahil olan İçişleri Bakanlığının avukatı ile CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de katıldı. Duruşmada Ekrem İmamoğlu'nun celse arasında ifade verdiği belirtilirken Sayıştay Denetçileri tarafından hazırlanan bilirkişi raporunun da dava dosyasına geldiğini öğrenildi.

Mahkeme, savcılığın bilirkişi raporuna itirazının, İçişleri Bakanlığı avukatının da gelecek celse rapora karşı beyanının alınmasının ardından değerlendirilmesine karar vererek, duruşmayı 31 Mayıs'a erteledi.

ADLİYE ÖNÜNDE AÇIKLAMA YAPILDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER