İkinci el araçlarda fiyatlar yükselmeye devam ediyor

Araba pazarında 25 yaşındaki araca 60 bin lira değer biçiliyor. Galeri kaçak araba satanlar için “Üç tane annesinin, üç tane babasının, üç tane de dedesinin üzerine araç alıp satanlar piyasayı yükseltti” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İkinci el araçlarda fiyatlar yükselmeye devam ediyor

Afyonkarahisar’da kurulan araba pazarında fiyatların yüksek olmasından hem alıcılar hem de satıcılar dert yandı. Satıcılar, 25 yaşındaki araçların 60 bin lira değer biçildiği pazarda, satışlarının durgun olduğunu ifade etti.

İkinci el araçların fiyatları yükselmeye devam ederken, araba pazarlarında ise müşteriler sadece fiyatları sormakla yetiniyor. Satışların durgun olduğu pazarda, daha çok düşük modelli araçlar ön plana çıkıyor. 25 yaşındaki araçlara 55-60 bin liraya kadar fiyat istendiği pazarda satıcılar sattıkları arabanın yerine yenisini alamadıkları ve her geçen gün fiyatların arttığını belirttiler.

“25 YAŞINDAKİ ARACA 60 BİN LİRA DEĞER BİÇİLİYOR”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER