İçme suyu hattı çalışmasında göçük: 3 işçi öldü

Trabzon’un Hayrat ilçesinde içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte, toprak altında kalan 3 işçi hayatını kaybetti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İçme suyu hattı çalışmasında göçük: 3 işçi öldü

Trabzon’un Hayrat ilçesi Balaban Mahallesi’nde dün 13.30 sıralarında, müteahhit firma tarafından sürdürülen Of- Hayrat Grup İçmesuyu projesinde, hatta test amaçlı verilen tazyikli su göçüğe neden oldu. İşçiler İbrahim Keskin, Dinçer Uzunosmanoğlu ve Mehmet Mahmut Allahverdi toprak altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Proje alanına gelen ekipler, iş makinesi destekli arama - kurtarma çalışması başlattı. Yapılan çalışmalarda 3 işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

İbrahim Keskin, Dinçer Uzunosmanoğlu ve Mehmet Mahmut Allahverdi’nin cansız bedenleri savcılık incelemesi sonrası otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

‘KAYNAK YAPARKEN HEYELAN ALTINDA KALDILAR’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER