Hisarcıklıoğlu'na "İspanya Sivil Liyakat Nişanı" verildi

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu "İspanya, Türkiye'nin en önemli ilk 10 ticaret partneri arasında. İspanya'dan Türkiye'ye yapılan yatırımlar da 10 milyar avroyu aştı" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hisarcıklıoğlu'na "İspanya Sivil Liyakat Nişanı" verildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na "İspanya Sivil Liyakat Nişanı Encomienda Payesi" verildi.

Hisarcıklıoğlu'na, Kral VI. Felipe adına TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen törenle iki ülke ilişkilerine yaptığı katkılardan dolayı "İspanya Sivil Liyakat Nişanı" takdim edildi.

Törende konuşan Hisarcıklıoğlu, Türkiye ile İspanya'nın Akdeniz'deki en kadim medeniyetlerden olduğunu belirterek, İspanya'nın kültürü, sanatı ve spor alanındaki başarılarının Türkiye'de yakından takip edildiğini söyledi. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER