Gitmesek de görmesek de oradaymışız gibi...

Doğanın en renkli zamanlarında olmamıza karşın bir süre evde kalmamız gerek. Yine de bu, doğayla bağlarımızın kopacağı anlamına gelmiyor. Kitaptan belgesele, çiçeklerle tanışmaktan canlı yayında başka hayatlara tanık olmaya, yapabileceğimiz çok şey var.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gitmesek de görmesek de oradaymışız gibi...

Sanki Afrika’da safaridesiniz

Kamera, bir zamanlar eski ‘Fildişi Rotası’ olan bir bölgede yer alan, Mozambik ile Zululand’ı birbirine bağlayan Tembe Fil Parkı’ndaki su kaynaklarından birine kurulmuş ve anlık görüntü iletiyor. Canlı yayında fillerin yanı sıra ‘beş büyükler’in (fil, aslan, manda, gergedan ve leopar) geri kalanını da görmek mümkün. Ayrıca küçük antilop ve 340’tan fazla kuş türü de suyu ziyaret eden canlılar arasında. (www.africam.com/wildlife/tembe_webcam)

Resiflerdeki canlıları izleyin

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER