Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: 'Paris Olimpiyatları için iddialıyız!'

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyatları için iddialı olduklarını belirterek, “Her sporcunun hayali olan olimpiyatların başlamasına sadece 100 gün kaldı. Madalya rekoru kırmak için hazırlandığımız olimpiyatlar için iddialıyız ve büyük bir heyecanla oyunların başlamasını bekliyoruz” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: 'Paris Olimpiyatları için iddialıyız!'

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 26 Temmuz - 11 Ağustos tarihlerinde Fransa’da düzenlenecek olan ve başlamasına 100 gün kalan Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Milli sporcuların mücadele ettiği organizasyonlarda tarihi madalyalar kazandığına dikkat çeken Bakan Bak, “Sporu seven, sporun içinden gelen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türkiye’nin dört bir yanında yapılan spor tesisleriyle ‘Spor Ülkesi’ olma yolunda ilerliyoruz. Milli sporcularımız, antrenörleri eşliğinde kendilerine sağlanan imkanı en iyi şekilde değerlendiriyor ve ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil ederek bizleri gururlandırıyor. Farklı branşlarda elde edilen tarihi başarıların Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na da yansıyacağına yürekten inanıyorum. Kota alan milli sporcularımız büyük bir motivasyon ve inançla hazırlıklarına devam ediyor. Farklı branşlarda kota mücadeleleri sürüyor. Kota mücadelesi veren tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

“Sporcularımız Türkiye Yüzyılı’nda Paris‘te yeni destanlar yazmak için hazır”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER