Geleceğin lideri gençlere ödül

Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Projesi, pilot bölge olarak seçilen Adana’daki 18 Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile hayata geçirilerek tamamlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Geleceğin lideri gençlere ödül

Sarıçam Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Ödül Töreni’nde geleceğin liderleri olacak gençlere ödülleri taktim edildi. Adana’daki 18 okuldan 25 takımın yer aldığı yarışma sonrasında 1’inci, 2’inci, 3’üncü ve jüri özel ödülüne layık görülen takımlar sürpriz hediyelerle ödüllendirildi.

Ödül Töreni’ne Adana Valisi Yavuz Selim Köşger başta olmak üzere AK Parti Adana Milletvekili / TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Sunay Karamık, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Proje koordinasyon ve yönetimini yapan İdeaLab Danışmanlık Kurucusu Selin Seferoğlu Sarıkaya ile projeye destek veren kuruluşların üst düzey yöneticileri, eğitimlere katılan okulların öğretmen ve çok sayıda öğrenci katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: FİNANSAL OKURYAZARLIK YAYGINLAŞTIRILMALI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER