Garry Rodrigues'den Galatasaray derbisi yorumu!

Fenerbahçeli Garry Rodrigues TRT Spor'dan Yağız Sabuncuoğlu'nun sorularını yanıtladı. Türkiye kariyerindeki ilk röportajını veren Garry Rodrigues hem gündemi değerlendirdi hem de geride kalan 8 aylık Fenerbahçe macerasını...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Garry Rodrigues'den Galatasaray derbisi yorumu!

"EVDE YAPTIĞIMIZ ÇEVRİMİÇİ ANTRENMANLAR ÇOK İYİ GİDİYOR"

Evde online yaptığımız antrenmanlar çok iyi gidiyor. Tabii ki kolay değil. Alışmak zorundayız çünkü normal şartlarda her gün kulüpteyiz ve takımca sahada çok sert antrenmanlar yapıyoruz. Şu anda durumlar değişti. Evlerimizdeyiz ve Online antrenman yapıyoruz. Çok sıkı çalışıyoruz çünkü fit ve iyi durumda kalmamız gerekiyor. Ligler ne zaman başlar bilmiyorum. Gelecek hafta mı? Gelecek ay mı? Yetkililer kararını verdiğinde ve Lig tekrar başladığında hepimiz bıraktığımız gibi olmalıyız. Bu çok önemli.

"BU ARADAN SONRA GERİ DÖNMEK KOLAY OLMAYACAK"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER