Galatasaraylı Nicolo Zaniolo'ya bir talip daha!

Galatasaray'ın sezon başında İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiraladığı İtalyan yıldız verdiği röportajda ülkesini özlediğini dile getirmişti. Çizme ekibi de 'fırsat transferi' olarak gördüğü Nicolo Zaniolo için devreye girdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaraylı Nicolo Zaniolo'ya bir talip daha!

Geçen sezon devre arasında Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo, kısa sürede gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 5 milyon Euro bedelle Aston Villa'ya kiralanan yıldız oyuncu satın alma opsiyonunun kullanılmaması halinde Sarı-Kırmızılılar'a geri dönecek. Ada ekibi istediği takdirde başarılı oyuncunun bonservisini 22.5 milyon Euro'ya satın alabilecek. Sözleşmede 15.5 milyon Euro'luk ek opsiyonlar da bulunuyor.

32 MAÇTA 3 GOL

24 yaşındaki futbolcu bu sezon İngiliz temsilcisinde 32 maça çıkarken 3 de gol kaydetti. Skora fazla etki edemese de İngilizler, Zaniolo'dan memnun. Ancak satın alma opsiyonunun kullanıp kullanılmayacağı henüz belirsiz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER