Franco Di Santo yıllar sonrası açıkladı: 'Transferim hazırdı, Türkiye'ye uçmak üzereydim ama...' | Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin atmosferleri... |

Bir dönem Chelsea, Werder Bremen, Schalke 04 ve Göztepe formaları da giyen eski ‘Wonderkid’ Franco Di Santo, Premier Lig ve Süper Lig kariyeriyle ilgili Spor Arena’ya özel açıklamalarda bulundu. Di Santo, Galatasaray’a iptal olan transferiyle ilgili anısını paylaşırken vatandaşı Mauro Icardi’nin son dönemdeki performansı ve Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Franco Di Santo yıllar sonrası açıkladı: 'Transferim hazırdı, Türkiye'ye uçmak üzereydim ama...' | Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin atmosferleri... |

2008 yılında büyük umutlarla ve ‘yeni Maradona’ lakabıyla Chelsea’ye transfer olan Franco Di Santo, Londra ekibinde sadece 16 maçta forma giydi ve FA Cup zaferi yaşadı. Luiz Felipe Scolari, Guus Hiddink ve Carlo Ancelotti gibi önemli isimlerle çalışan Di Santo, beklenen çıkışı Werder Bremen ve Schalke 04 takımlarında yaparak Arjantin Milli Takımı’na seçildi ve o dönem Messi ile Tangocuların forvet hattında oynayan isimlerinden biri oldu. Ülkemizde 2021-2022 sezonunda Göztepe ile Süper Lig’de mücadele eden eski ‘Wonderkid’; Copa America kadrosuna seçilmesi beklenen vatandaşı Mauro Icardi’nin performansı, Ancelotti’den yeterli şansı bulamayan Arda Güler’in durumu ve Göztepe’deki günleri ile ilgili düşüncelerini anlattı.

FRANCO Dİ SANTO İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ ÖZEL RÖPORTAJ ŞÖYLE:

“DROGBA, ANELKA, BALLACK VE LAMPARD GİBİ YILDIZLARLA OYNAMAK HARİKAYDI”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER