Fethiye âşığı Alman'ın ölümünün ardından dram çıktı

Fethiye'de bir balık lokantasının derme çatma küçük deposunda çıkan yangında dumandan boğularak ölen Almanya vatandaşı Erich Johannes Franz'ın (63) dramı yürek burktu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fethiye âşığı Alman'ın ölümünün ardından dram çıktı

GEÇEN 18 Ocak'ta Fethiye'nin Çalış Mevkisi'ndeki bir balık restoranında yangın çıktı. Sigaradan çıktığı sanılan yangında, restoranın depo olarak kullanılan bölümünde kalan ve Fethiye'de 25 yıldır yerleşik olarak yaşayan Almanya vatandaşı Erich Johannes Franz, yoğun dumandan boğularak öldü. Franz'ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, yakınlarına ulaşılması için Alman Konsosolosluğu'na bilgi verildi.

ALMANYA'DAKİ EVİNİ SATTI

Fethiye aşığı olan Franz'ın ölümünün ardından bir dram çıktı. Yıllardır onu tanıyan dostlarının anlattığına göre, Almanya'da makine mühendisliği eğitimi alan Erich Johannes Franz, 1993 yılında Fethiye'ye geldi. Burayı çok beğenen Franz, bundan sonraki yaşamını Fethiye'de geçirmeye karar verdi. Franz, kısa bir süre sonra da bir Türkle evlendi. Almanya'daki evini kardeşine satan Franz, eline geçen parayla Fethiye'de mini golf kulubü kurdu. Ancak, epilepsi hastası olan eşi, 1998 yılında denizde nöbet geçirip boğularak öldü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER