Fenerbahçe'de Djiku ve Becao fark yaratıyor! İnanılmaz istatistik...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos karşılaşmasına, uzun süredir sakatlıklardan kaynaklı birlikte oynayamayan Becao ve Djiku ikilisiyle çıktı. Sezon başında Fenerbahçe'nin Süper Lig ve Avrupa Konferans Ligi'nde yakaladığı galibiyet serisinde savunmada önemli rol oynamışlardı. İkilinin ilk 11'de başladığı karşılaşmalarda sarı-lacivertlilerin kalesini gole kapadığı maç ve kalesinde gördüğü gol sayısı dikkatleri çekti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'de Djiku ve Becao fark yaratıyor! İnanılmaz istatistik...

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ikinci maçında Fenerbahçe, sahasında Yunan temsilcisi Olympiakos karşısına çıktı.

Teknik Direktör İsmail Kartal, sezon başında stoperde harika bir uyum yakalayan ancak uzun zamandır sakatlıklardan kaynaklı forma giyemeyen Rodrigo Becao ve Alexander Djiku ikilisine uzun zaman sonra ilk kez Olympiakos karşında forma şansı verebildi.

İkili son olarak 26 Ekim'de oynanan Ludogorets Razgrad müsabakasında sarı-lacivertli takımın defans hattında yer almıştı. Teknik Direktör Kartal, 32 maç sonra bu ikiliye aynı anda görev verdi. Ganalı stoper Djiku bu sezon Süper Lig'de 20, Avrupa kupalarında 11 maça çıkarken, Brezilyalı Becao ise ligde 11, Avrupa kupalarında 6 karşılaşmada forma giydi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER