Fenerbahçe, tarihi başarı için sahada! Olympiakos maçı öncesi son detaylar...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Yunan ekibi Olympiakos’u konuk edecek. Sarı-lacivertliler, iki farklı galip gelmesi durumunda yarı finale yükselecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe, tarihi başarı için sahada! Olympiakos maçı öncesi son detaylar...

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe, 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00’de evinde Olympiakos ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz hafta 3-2 kaybettiği rakibini, taraftarı önünde yenerek yarı final biletini almak istiyor. Kanarya, müsabakadan iki farklı galip ayrılması halinde tur atlayacak. Fenerbahçe’nin 1 farklı kazanması durumunda ise uzatmalar, gerekirse de penaltı atışlarına geçilecek.

Fenerbahçe ile Olympiakos 4. randevuda

Fenerbahçe, Yunan rakibi Olympiakos ile bugüne kadar 3 kez karşılaştı. UEFA Avrupa Ligi 2021-2022 sezonunda aynı grupta yer alan iki ekip arasında oynanan karşılaşmaları Olympiakos, İstanbul’da 3-0, sahasında da 1-0’lık skorla kazandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER