Fenerbahçe puan kaybetti, şampiyonluk hesapları değişti! Galatasaray hata yapar mı? İşte kalan 5 hafta fikstürü ve puan durumu

Süper Lig'in son virajına girilirken Fenerbahçe'nin Sivasspor deplasmanındaki kaybı hesapları değiştirdi. Sarı lacivertliler, kalan 5 haftalık süreçte Galatasaray'ın puan kaybını bekleyecek. Fenerbahçe'nin ezeli rakibiyle Rams Park'ta oynayacağı maç ise ligin düğümünü çözecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe puan kaybetti, şampiyonluk hesapları değişti! Galatasaray hata yapar mı? İşte kalan 5 hafta fikstürü ve puan durumu

Trendyol Süper Lig'de 33. hafta da geride kalırken Galatasaray liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe ise Sivasspor deplasmanında ağır yara aldı.

İki takım arasındaki şampiyonluk yarışında fark 4'e yükseldi. Böylece Fenerbahçe'nin tüm maçlarını kazanma durumunda şampiyon olma ihtimali ortadan kalktı. Kalan 5 haftada rakibinin puan kaybını kollayacak olan sarı lacivertliler, RAMS Park'ta ise ezelini rakibini mutlak yenmek durumunda.

GALATASARAY ÇOK AVANTAJLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER