Fenerbahçe, derbide mutlak 3 puan hedefliyor! Muhtemel 11...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 34'üncü hafta karşılaşmasında yarın Beşiktaş'ı konuk edecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe, derbide mutlak 3 puan hedefliyor! Muhtemel 11...

Süper Lig'de geride kalan 33 haftada 27 galibiyet 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan sarı-lacivertli ekip, topladığı 86 puanla lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde yer alıyor. Ligin 33'üncü haftasında Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında çok önemli 2 puan kaybeden Fenerbahçe, derbide hata yapmayarak lider Galatasaray'ın puan kaybını bekleyecek.

Fenerbahçe, derbide mutlak 3 puan hedefliyor! Muhtemel 11... - Resim : 1

EZELİ REKABETTE 359'UNCU RANDEVU

Beşiktaş ile Fenerbahçe, tarihlerinde 359'uncu kez karşı karşıya gelecek. 99 yıllık rekabette geride kalan 358 maçta Fenerbahçe 134, Beşiktaş ise 127 galibiyet elde etti. İki ekip arasında oynanan 97 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe, 497 kez fileleri havalandırırken Beşiktaş rakip filelere 456 gol bıraktı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER