Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 3 seçeneği gündeme getireceklerini söyledi! Sponsor firmalarla görüşen sarı lacivertliler, bankalarla masaya oturacak

Sarı lacivertlilerin Başkanı Ali Koç, 2 Nisan’daki genel kurulda 3 seçeneği gündeme getireceklerini söyledi. Dün önce resmi siteden 2 Nisan’da genel kurul için üyelere “Bu günün bir ikincisi olmamalı, olmayacaktır” diyerek çağrı yapan Koç daha sonra ise gazetecilerle bir araya gelirken “Anormalliği normalleştirdiğimiz için bu noktaya kadar geldik. Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var” diye konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 3 seçeneği gündeme getireceklerini söyledi! Sponsor firmalarla görüşen sarı lacivertliler, bankalarla masaya oturacak

Fenerbahçe camiası 2 Nisan’da yapılacak olağanüstü genel kurula kilitlenirken başkan Ali Koç 3 öneriyi üyelere sunmaya hazırlandıklarını ifade etti. Koç dün önce ligden çekilme konusunun görüşüleceği tarihi kongrenin mutlaka 2 Nisan’da yapılması gerektiğini belirterek genel kurul üyelerine seslendi ve “Fenerbahçeliyim diyen herkesin omuzlarında taşıdığı sorumlulukla bu toplantıda yerini alacağından hiç şüphem yok. Bu günün bir ikincisi olmamalı, olmayacaktır” dedi.

KREDİLER İÇİN BANKALARLA GÖRÜŞME

Sarı lacivertlilerin başkanı daha sonra gazetecilerle sohbet toplantısında bir araya gelirken 2 Nisan’da gerçekleştirilecek kongre ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç kulübün izleyeceği strateji ile ilgili olarak sponsor firmaların tamamıyla görüşüp onay aldıklarının altını çizerken krediler konusunda da bankalarla bir araya geleceklerini ifade etti. Fenerbahçe Başkanı, ligden çekilme dahil izlenecek aksiyonların görüşüleceği genel kurul için ise şunları söyledi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER