Fenerbahçe Alagöz Başantrenörü Valerie Garnier: "Mükemmel bir sezon..."

Sezonu FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, EuroLeague Kadınlar ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonluğu olmak üzere 4 kupayla tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, düzenlenen medya gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe Alagöz Başantrenörü Valerie Garnier: "Mükemmel bir sezon..."

Sezon başlamadan yaşanan başantrenör değişikliğinin ardından Marina Maljkovic’in yerine takımın başına getirilen Valerie Garnier, takımı kendisi kurmamasına rağmen sezonun her bölümünde birlikte hareket ettiklerini vurgulayarak, “Aslında çok kısa bir süre vardı önümüzde hem birbirimizi tanıma hem de takımı olabildiğince yüksek noktaya getirmek için. Adım adım gittik. Bu noktada hep beraber hareket ettik. Burada bir takım vardı ve bu takımı ben kurmamıştım. Dolayısıyla hedefler doğrultusunda hep beraber çalıştık. Çok iyi bir takımımız vardı. Hedeflere ulaşmak için takım halinde hareket etmemiz gerektiğini söyledik. Takıma da hakkını vermek lazım. Hiçbir zaman onları ekstra motive etmeme gerek kalmadı” ifadelerini kullandı.

“BURAYA SADECE KAZANMAK İÇİN GELİRSİNİZ”

2018-2019 sezonunda Fenerbahçe’de başantrenörlük görevi yapmasının bu sezon başında kendisine yardımcı olduğunu ifade eden tecrübeli başantrenör, “Bu durum biraz yardımcı oldu. Yeri geldiğinde tanıdık yüzlerle karşılaştım. Fenerbahçe dokusunu biliyordum. Buraya gelirken nereye geldiğinizin farkında olmanız gerekiyor. Buraya sadece kazanmak için gelirsiniz. Fenerbahçe çok büyük bir aile, buraya tekrardan geldiğimde kimse beni unutmamıştı. Aslında ben aileme geri katılmış gibi oldum” şeklinde konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER