Ev ve ofisi birleştirdi

Koronavirüs sonrası farklı sektörlerden çok sayıda kişi evden çalışma modeline geçse de evlerde ofis konforunu bulmakta zorlandı. Evde çalışma alanı ihtiyacını gören Tahincioğlu yeni bir model tasarladı. ‘Multi-Ev’ adı verilen bu modelde aynı alan hem ev hem ofis olarak kullanılıyor. Mutfak resepsiyona, salon toplantı odasına ya da yatak odasına, yatak odası çalışma odasına dönüşüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ev ve ofisi birleştirdi

PANDEMİ döneminde konuttan beklentiler değişti. Ofislerini evlerine taşıyanlar için konforlu çalışma alanı ihtiyacı doğdu. Değişen koşulları gören Tahincioğlu Gayrimenkul ev ve ofisin birleştiği ‘Multi-Ev’ konseptini tasarladı.

Multi Ev tasarımında yaşam alanları gündüz ofis, akşam eve dönüşüyor. Mutfak modülünde gizli masa çıkarılınca gündüz sekreterya masası olarak kullanılabiliyor. Solanlar bekleme salonuna dönüşürken, özel dizayn edilen masa hem yemek masası hem de toplantı masası olarak kullanılabiliyor. Bu masa, açılır kapanır yatağa monte olduğu için, çift kişilik yatak haline dönüşebiliyor. Açılır kapanır paneller odaların ayrışmasını ve ihtiyaca göre kullanılmasını sağlıyor.

DEĞİŞİM BAŞLADI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER