Erdoğan Rus basınına konuştu: İzin vermeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rus Kommersant gazetesine verdiği mülakatta Suriye'deki çözüm süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, "Türkiye, sınırında terörist yapılanmalara izin vermeyecek" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Erdoğan Rus basınına konuştu: İzin vermeyiz

Sputnik'in haberine göre Erdoğan'ın Rusya'da yayınlanan Kommersant gazetesine yaptığı değerlendirmeler şöyle:

- Soçi'de değerli dostum Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yaptığımız görüşmede Suriye'de olası yeni bir insani krizin önlenmesi ile ilgili önemli bir anlaşmaya vardık. Türkiye, Suriye krizinin ilk başlarından beri komşu ülkedeki krizin derinleşmemesi için çaba sarf etmiş ve tüm imkanlarını kullanmış bir ülke olarak tüm dünyaya, ihtilafın taraflarıyla yapıcı görüşmelere katılmaya büyük önem verdiğini göstermiş oldu. Rusya, bu süreçte birlikte çalıştığımız başlıca ülkelerden biri.

'RUSYA VE İRAN'LA İŞBİRLİĞİNİN İLERİDE DE GELİŞMEYE DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER