Xiaomi'den kullanıcılarına müjde!

Xiaomi kullanıcılarını memnun edecek bir gelişme ile karşınızda. Çinli teknoloji devi Xiaomi 12 Ultra ile kullanıcıların beklentilerini karşılayacak. İşte detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi'den kullanıcılarına müjde!

Xiaomi kullanıcılarının beklentilerini karşılamaya kararlı. Çinli teknoloji devi Xiaomi 12 Ultra ile kamera kurulumunun hemen üstünde arkada bir Leica logosuna sahip olacağını duyurdu. Arka panelin bir görüntüsü, Leica'nın logosunu Xiaomi 12 Ultra'ya koyacağının onayıyla birlikte Weibo'daki Digital Chat Station tarafından paylaşıldı.

Xiaomi'den kullanıcılarına müjde!

xiaomi 12 ultra

Bu, Leica'nın oldukça özel, Leitz 1 telefonunun dışında ilk kez bir telefonun ikonik logoyu taşıması olacak. Ayrıca Digital Chat Station, Xiaomi 12 Ultra'nın arka panelinin siyah deri veya beyaz seramik olarak geleceği bilgisini doğruladı. Derinin elle tutulur bir dokuya sahip olduğu bildiriliyor.

Kamera özellikleri hakkında, Xiaomi 12 Ultra arkada aynı üçlü kamera özelliklerine sahip olacak: 50MP 24mm genişliğinde kamera, 48MP 120mm periskop zoom ve 48MP 12mm ultra geniş.

Xiaomi ve Leica ortaklıklarını duyurduklarında, Leica markalı ilk ürünün Temmuz ayında geleceğini söylediler. Xiaomi 12 Ultra mı yoksa 12S mi olduğunu göreceğiz. Çinli teknoloji devi son yıllarda kendine ciddi bir kitle edindi diyebiliriz. Kullanıcılarının beklentisini karşılamak adına çalışmalarına devam eden şirket yeni çıkaracağı  modellerde de beklentilerin altına düşmek istemiyor. Bu sebeple iş birliklerine ve çalışmalarına son hız devam eden Çinli teknoloji devi yeni cihazıyla da kamera performansında çığır açacak. Siz bir Xiamomi kullanıcısı iseniz bu gelişme hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bize bildirin.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER