Dünya onun deniz gözlerine hayrandı... Kocasının ağzından çıkan bir söz hayatını değiştirdi

Boşuna dememişler "Hayatta hiçbir şey sonsuza kadar sürmez" diye... Zaten hayatın kendisi de öyle değil mi? Günün birinde son nokta konuluveriyor, bazen de hiç beklenmedik bir şekilde üstelik. Acılar da sevinçler de yerini hemen başka bir duyguya bırakıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dünya onun deniz gözlerine hayrandı... Kocasının ağzından çıkan bir söz hayatını değiştirdi

İşte şimdi böyle bir öykünün kahramanını anlatacağız size... Bir zamanlar güzelliği dillere destan olan 'deniz gözlü' bir kraliçe bu...

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı olan, giyimi kuşamı hemcinsleri tarafından taklit edilen, yaşıtı birçok kadının özenerek baktığı bir kraliçe. Daha doğrusu bir eski kraliçe. 

Hayat onu hiç beklemediği bir anda alıp bir ülkenin kralının karısı yaptı. Sonra dünyaya getirdiği çocukların en büyüğünü babasının yerine veliaht olarak yetiştirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER