Düğünde etli yemek kavgası

Sözleşmede yer alan et kavurma yerine mantarlı et sote çıkınca, düğün sahipleri ile salon sahibi mahkemelik oldu. Düğün sahibi 15 bin TL'lik dava açtı

HÜRRİYET HÜRRİYET
Düğünde etli yemek kavgası

Sabah gazetesinden Osman Aslıtürk'ün haberine göre; Küçükçekmece'de damat Hasan T. hayatının en mutlu günü için Ela Düğün Toplantı Salonu ve organizasyon şirketi ile anlaştı.

24 Mayıs 2015'teki düğün için 2 Kasım 2014'te yemekli düğün için 14 bin 500 TL'ye sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre 600 kişilik yemek menüsünde ana yemek "et kavurma" olacaktı.

Ancak düğün sırasında iddiaya göre sözleşmenin aksine, 'mantarlı et sote' ikram edildi. Tereyağlı pilav da iyi pişmemişti. Mevsim meyvesi yoktu, salata özensiz, pasta bayattı. Düğün sahipleri, yemek ikramı sırasında birçoğu salondan ayrılan misafirlere karşı büyük mahcubiyet yaşadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER