Dışişleri'nden Lübnan için seyahat uyarısı! 4 kente seyahat edilmemesi tavsiye edildi

Dışişleri Bakanlığı, Lübnan'daki saldırılardan dolayı orada bulunan Türk vatandaşlarının tedbirli olmaları ve zorunlu olmadıkça güneyde yer alan bazı şehirlere seyahat etmemeleri yönünde uyarı yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dışişleri'nden Lübnan için seyahat uyarısı! 4 kente seyahat edilmemesi tavsiye edildi

Dışişleri Bakanlığı, bölgedeki gelişmelerin Lübnan’a yansımaları çerçevesinde ülkenin bazı vilayetleri için seyahat uyarısı yayımladı.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Bölgemizdeki son gelişmelerin Lübnan'a yansımaları çerçevesinde, Lübnan'da bulunan vatandaşlarımızın tedbirli olmaları ve zorunlu olmadıkça Nebatiyeh, Güney Lübnan, Bekaa ve Baalbek-Hermel vilayetlerine gitmemeleri tavsiye olunmaktadır. Gelişmelerin Bakanlığımızın ve Beyrut Büyükelçiliğimizin resmi web sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından takip edilmesi varalı olacaktır" denildi. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER