Dimitrios Goutas'ın Süper Lig'den İngiltere'ye uzanan hikayesi! Erol Bulut'un farkı, Premier Lig hedefi, Dzeko-Icardi sözleri...

Bir dönem Sivasspor forması da giyen İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City’nin 30 yaşındaki Yunan stoperi Dimitrios Goutas, Süper Lig ve İngiltere kariyeriyle ilgili Spor Arena’ya özel açıklamalarda bulundu. Başarılı stoper; Sivasspor’da beraber çalıştığı dönem teknik direktörü olan Rıza Çalımbay ile Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut’a da değindi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dimitrios Goutas'ın Süper Lig'den İngiltere'ye uzanan hikayesi! Erol Bulut'un farkı, Premier Lig hedefi, Dzeko-Icardi sözleri...

2021-2023 yılları arasında Sivasspor’da forma giyen ve 84 maça çıkan Dimitrios Goutas, stoper pozisyonunda oynamasına rağmen attığı gollerle Süper Lig’e damga vurmuştu.

Yiğidolar’da 5 gol ve 3 asistle takımına katkı sağlayan Goutas, 1 Türkiye Kupası sevinci yaşadı.

Sezon başında Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City’nin yolunu tutan başarılı futbolcu, şimdiye kadar 45 maçta oynadı ve 4 gol kaydetti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER