Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu çalışmalarının tamamlanma tarihi belli oldu

TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, 11-12 Mart'ta Elazığ'da incelemelerde bulunduktan sonra komisyon olarak çalışmalarını 20 Mart'ta tamamlayacaklarını bildirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu çalışmalarının tamamlanma tarihi belli oldu

TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu üyeleri İzmir'deki programları kapsamında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ziyaret ettikten sonra Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde büyükşehir belediyesinin bilgilendirme toplantısına katıldı.

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, yaptığı açıklamada, 10 Kasım 2020'den bu yana depremin zararlarını azaltmanın yolları ve depreme karşı alınacak önlemlerle ilgili çalıştıklarını söyledi.

Bu kapsamda 15 toplantı yaptıklarını, 2 bin 150 sayfa tutanak, 65'ten fazla rapor oluşturduklarını kaydeden Uncuoğlu, şöyle konuştu:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER