Demirel kadar yol yürüdüm

Türkiye’de esnafı dolaşarak sorunlarını Meclis’e taşıdığını söyleyen Akşener, “Bu kadar uzun süre bir konuda yol yürüyen iki kişi oldu. Biri rahmetli Süleyman Demirel, biri benim” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Demirel kadar yol yürüdüm

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında dün Eskişehir’deydi. Akşener’i partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Melih Aydın ile Odunpazarı Belediye Başkan adayı Emine Edizgil karşıladı. Seçim otobüsüyle kentte tur atan Akşener, daha sonra Odunpazarı ilçesi Hamamyolu Caddesi’ne geçti. Esnafı ziyaret eden Akşener, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için partisinin adayları Melih Aydın ve Emine Edizgil için oy istedi. Girdiği bir beyaz eşya mağazasında bu zamana kadar sürekli esnafı ziyaret ederek sorunlarını da Meclis’e taşıdığını ifade eden Akşener, “Seçim olduğu için bütün siyasi partiler adaylarına oy istiyor. Sizleri ikna etmek üzere dolaşıyoruz. Ben de genel başkan olarak geldim. Hem Melih Aydın’a hem Emine Edizgil’e oy istemeye geldim. 

EMEKLİLERLE SOHBET ETTİ

Direkt söylemezsiniz, esnafsınız. Ama oylarınızı istiyorum kardeşim. Türkiye’de bu kadar uzun süre bir konuda yol yürüyen iki kişi oldu. Biri rahmetli Süleyman Demirel, biri benim. Yani 3 sene Hakkâri’den Edirne’ye kadar esnaf gezdim. Sizin sesinizi duyurabilmek için” diye konuştu.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER