Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta Slavia Prag galip

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Romanya’nın CFR Cluj ile Çekya’nın Slavia Prag takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçını yönetti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta Slavia Prag galip

Romanya’nın Kaloşvar şehrindeki Dr. Constantin Radulescu Stadyumu’nda oynanan maçta konuk takım, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Maçtaki tek gol, 28’inci dakikada Lukas Masopust’tan geldi. CFR Cluj’da Billel Omrani, 79’uncu dakikada penaltı atışından yararlanamadı.

Devler Ligi play-off turunda 3 maç tamamlandı

Karşılaşmada Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaptı. Hüseyin Göçek’in dördüncü hakem olduğu maçta, Mete Kalkavan ve Ali Palabıyık ise VAR hakemi olarak görev yaptı.

<script src="https://embed.dugout.com/v3.1/sporarena.js" data-dugout-video="eyJrZXkiOiJ3WEhoU1l0RSIsInAiOiJzcG9yYXJlbmEiLCJwbCI6IiIsImFkcyI6InBvc3Qtcm9sbCJ9"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER