Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı: Hakaret, iftira, dayak... Daha çok dayak...

‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin Duygu’su Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü iddia etti. İki çocuk annesi oyuncu yaşadıklarını bugün görülecek dava öncesi takipçileri ile paylaştı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı: Hakaret, iftira, dayak... Daha çok dayak...

İşte Hayal Garip'in o açıklaması:

"Geçtiğimiz sene Serkan K. İle birçoğunuzun da şahit olduğu bir birliktelik yaşadım. Sizlerin şahit olduğu üç kız çocuğuyla mutlu bir fotoğraf verdiğimizdi… Fakat gerçek olan, benim bu ilişki içerisinde, duygusal ve fiziksel şiddete maruz kaldığımdı.

Şiddet hemen gelmiyor. Önce güven veriyor, şefkat gösteriyor, herkes gitse ben buradayım diyor, tüm eksikleri görüyor, boşlukları dolduruyor. Yerini sağlamladığında başlıyor şiddet. iyisini gördüğünüz kötünün içindeki o iyiliğe tekrar kavuşacağınız umudu da, manipülasyonlar ile geliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER