ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama

Çukurova Basketbol, EuroLeague Kadınlar Dörtlü yarı final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding'le karşılaşmış, sarı-lacivertli ekip mücadeleye kazanıp finale çıkmıştı. Mersin ekibinin başkanı Serdar Çevirgen mücadele sırasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama

ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen'in açıklamaları şu şekilde;

"Öncelikle böyle tarihi bir organizasyonu Mersin’de gerçekleştirmemizde her daim arkamızda olan Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan ve kulübümüze bu sene büyük desteği olan sevgili eşi Sayın Yıldız Pehlivan Hanımefendi’ye; ev sahipligi icin başvuru ücretini ödeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e; başından beri maddi manevi elinden gelen desteği veren Yenişehir Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Özyiğit’e; İl Spor Müdürümüze; yakın zamanda bu tarihi organizasyonda bize desteklerini açıklayacağımız bütün sponsorlarımıza ve en önemlisi sahada sabahlara kadar emek veren gönüllü çalışanlardan başlayarak bütün ekibime buradan tesekkur ediyorum.

Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki biz bu organizasyonu tamamen Mersinli vatandaşlarımızın desteğiyle, dışardan hiçbir organizasyon firması ile iş birliği yapmadan gerçekleştirdik. İlimizin olanakları dışında aldığımız tek yardım bütün süreçte yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen Türkiye Basketbol Federasyonudur ki onlar olmadan bu işin altından kalkabilmemiz mümkün değildi. Buradan basta Başkan Hidayet Türkoğlu olmak üzere bütün TBF çalışanlarına da desteklerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER