Bir kez daha Eurovision’da

Sertab Erener, Eurovision sahnesine geri dönüyor. Sanatçı, 9 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşecek yarı final öncesi konuk sanatçı olarak “Everyway That I Can”i bir kez daha seslendirecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bir kez daha Eurovision’da

2003 yılında Eurovision’da ülkemize birincilik getiren Sertab Erener, yıllar sonra yeniden Eurovision Müzik Yarışması sahnesinde yer almaya hazırlanıyor.

İsveç’in Malmö şehrinde gerçekleşecek yarışmada eski Eurovision yıldızları da yarı finallerde şarkı söyleyecek. Yarışmanın 7 Mayıs’taki birinci yarı finalinin konuğu İsveç’in ünlü pop yıldızı Benjamin Ingrosso olacak.

Bir kez daha Eurovision’da - Resim : 1

9 Mayıs Perşembe akşamındaki ikinci yarı finale ise daha önce Eurovision’da birincilik kazanan kadın sanatçılar misafir olacak. Gecede Sertab Erener, “Everyway That I Can” şarkısını seslendirecek. 2005’te Yunanistan’a birinciliği getiren Helena Paparizou “My Number One” ve 1999’da İsveç’i birinci yapan Charlotte Perrelli ise “Take Me to Your Heaven” şarkısıyla sahnede yer alacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER