Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin Fenerbahçe maçındaki kozu Ernest Muçi

Beşiktaş teknik direktörü Serdar Topraktepe, Fenerbahçe'yi iyi analiz ettiklerini ve derbiye kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Topraktepe'nin derbideki kozu ise Ernest Muçi olacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin Fenerbahçe maçındaki kozu Ernest Muçi

Beşiktaş Teknik Direktörü Serdar Topraktepe, Ankaragücü ile oynadıkları kupa maçını geride bırakarak cumartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak yapılacak derbi maçına odaklandıklarını belirtti.

Topraktepe “Rakibimiz çok iyi kadroya sahip. Sivasspor ile oynadıkları maçı izledik, analizimizi yaptık. Tüm önlemlerimizi almış durumdayız. Rakibimizin kanatlardan üstümüze gelmesini bekliyoruz. Şampiyonluk için kazanmak zorundalar ama bizim de üçüncülük iddiamız var. Hiç iddiamız olmasa bile biz Beşiktaş’ız ve her maça kazanmak için çıkarız. Derbiye kazanmak için çıkacağız” dedi.

Derbide kozu Muçi

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER