Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan oyunculara sitem ve Sergen Yalçın açıklaması: 'Helal olsun dedim!' | 'Etik olarak doğru olmaz'

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, teknik direktör Fernando Santos'un ayrılığı sonrasında basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Siyah - beyazlı yönetici; oyuncularla yaptığı görüşmeyi anlatırken, Sergen Yalçın iddialarına da cevap verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan oyunculara sitem ve Sergen Yalçın açıklaması: 'Helal olsun dedim!' | 'Etik olarak doğru olmaz'

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos ile yollar maç sonunda ayrılmıştı. Yeni teknik direktör arayışlarına başlayan siyah - beyazlılarda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba; basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında oyuncularla yaptığı görüşmeyi anlattı ve Sergen Yalçın iddialarına cevap verdi.

"GÖRÜŞMEMİZ ETİK OLMAZ"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER