Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi yıldız isim göz doldurdu! Serdar Topraktepe detayı...

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında konuk ettiği MKE Ankaragücü'nü 2 golle mağlup ederken karşılaşmanın en dikkat çeken ismi Arnavut futbolcu Ernest Muçi oldu. Siyah beyazlılar, 5 maçlık galibiyet özlemini sonlandırırken Fernando Santos'un ayrılığı sonrası Serdar Topraktepe ile önemli bir galibiyet aldı. Beşiktaş'ta sarı kart gören yıldız isim, 34. haftada oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi yıldız isim göz doldurdu! Serdar Topraktepe detayı...

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup ederken siyah beyazlılar Serdar Topraktepe ile dikkat çeken bir galibiyet elde etti. 

AL-MUSRATİ 4 MAÇ SONRA 11’DE

Beşiktaş’ta ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Al-Musrati, 4 maç sonra ilk 11’de görev yaptı. Son olarak Gaziantep FK maçında 11’de oynayan tecrübeli orta saha oyuncusu, Antalyaspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyememişti. Başakşehir maçında sonradan oyuna dahi olan Al-Musrati, Samsunspor maçında ise süre bulamamıştı. Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından göreve başlayan Serdar Topraktepe, 28 yaşındaki orta saha oyuncusunu 11’de görevlendirdi. Ayrıca İngiliz stoper Worrall da 2 maçlık aranın ardından 11’e döndü. Tecrübeli savunmacı, geçtiğimiz hafta Samsunspor maçının 21 kişilik kadrosuna dahil edilmemişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER