Bakan Yerlikaya: Mardin ve Diyarbakır Belediyelerine Mülkiye Müfettişleri görevlendirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Yerlikaya: Mardin ve Diyarbakır Belediyelerine Mülkiye Müfettişleri görevlendirildi

Bakan Yerlikaya, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında 'İstiklal Marşı’nın okutulmadığına', Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise 'Türk bayrağının kaldırıldığına' ilişkin iddialarla ilgili mülkiye müfettişlerimiz görevlendirilmiştir” ifadelerine yer verdi.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında &quot;İstiklal Marşı’nın okutulmadığına&quot;, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise &quot;Türk bayrağının kaldırıldığına&quot; ilişkin iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişlerimiz görevlendirilmiştir.</p>&mdash; Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) <a href="https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1781345598165172253?ref_src=twsrc%5Etfw">April 19, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER