Bakan Yerlikaya: Çakarlı araçlara asla taviz vermeyeceğiz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyada paylaşılan muhtar ve muhtar adayının çakarlı araç konvoyuna ilişkin, 'Işıklı ya da sesli uyarı işareti bulunan cihazları (çakar lambalı) mevzuatta izin verilmeyen araçlara takarak kullananlara asla taviz vermeyeceğiz.' açıklamasında bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Yerlikaya: Çakarlı araçlara asla taviz vermeyeceğiz

Pendik Kaymakamlığı sosyal medyada paylaşılan muhtar ve muhtar adayının çakarlı araç konvoyuna ilişkin açıklamada bulundu.

Pendik Kaymakamlığı'ndan gelen açıklama şöyle:

27.03.2024 günü sosyal medya mecralarında paylaşılan görüntülerde, hali hazırda Velibaba Mahallesi muhtarı ve muhtar adayı olan Şükrü AYDEMİR'in, içerisinde çakar tertibatı da bulunan lüks araçlarla konvoy yaptığı görülmüştür. Emniyet birimlerimizin konuyla ilgili yaptığı uygulama sonucunda;

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER