‘Az çalışıp, az düşünüp çok havalı yaşadığın bir hayatın olamaz’

Küçük yaşta büyük kayıplar yaşadı. Adana’dan İstanbul’a uzanan hayat hikâyesi mücadeleyle dolu. Ekran macerasında da sağlam adımlar atıp farklı karakterleri oynamayı amaçladı hep, “Aksiyon işinde de oynayabilirim, sosyal gerçekçi bir işte de oynayabilirim. O malzeme bende var” diyor. Cihangir Ceyhan’la buluşuyor; hayatını, evliliğini, baba olmayı ve yeni işinde canlandırdığı boksör karakterini konuşuyoruz: “Spor salonları yeni nesil için kıraathane gibi oldu biraz.”

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Az çalışıp, az düşünüp çok havalı yaşadığın  bir hayatın olamaz’

‘Az çalışıp, az düşünüp çok havalı yaşadığın  bir hayatın olamaz’ - Resim : 1

Bir bakışıyla çok sert, bir bakışıyla çok nahif durabiliyor. Biraz sohbet ettikçe karşısındakine sanki mahalleden arkadaşınızmış gibi bir enerji veriyor. Farklı biri... Önce Ukrayna’da diş hekimliği okumaya başlıyor ama bırakıyor ve Eskişehir’de iletişim fakültesine giriyor.

O bölümü de bırakıp bu kez Çukurova Üniversitesi’nde iklimlendirme ve soğutma teknolojileri okuyor. Fakat yolu onu oyunculuğa götürüyor. Sanki uzun yıllar görmediğiniz biriyle yeniden bir araya gelmişsiniz tadında keyifli bir sohbeti var. Başlıyor anlatmaya...

36 yaşındasın, 9 yıldır hayatımızdasın. Hayatının nasıl bir dönemini yaşıyorsun?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER