Ankara kulislerinde bu iddia konuşuluyor...5 MHP'li vekil...

CHP'li 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye geçme kararıyla siyasi satranç oyununda yeni hamleler bekleniyor. Beş MHP'li milletvekilinin İYİ Parti'ye geçebileceği iddiası konuşuluyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ankara kulislerinde bu iddia konuşuluyor...5 MHP'li vekil...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9 Nisan'da partisinin milletvekillerine Ankara Kaşıbeyaz'da verdiği yemekte ortada seçim kararı yokken ilginç bir öngörüde bulunmuştu.Ankara kulislerinde bu iddia konuşuluyor...5 MHP'li vekil... - Resim : 1

Bugünkü gelişmenin ardından siyaset kulislerinde bu yemekte Bahçeli'nin vekillere söylediği şu sözler konuşulmaya başladı:

“CHP'den İP'e (Bahçeli İYİ Parti'ye İP diyor) geçebilecek vekiller var grup kurmaları için 15 vekil kadar. Ben inanmıyorum ama bizden de 5 vekil arayışları var. ”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER