AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan'dan Yavaş'a: Bir kere olsun başında baretle gördünüz mü?

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, 31 Mart yerel seçimine ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Özcan, "Açısından Ankara'mız fetret devrine girmiş, son üç yılda da çökmüştür. Mansur Yavaş dönemi Ankara tarihine 'Kayıp 5 yıl' olarak geçecektir" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan'dan Yavaş'a: Bir kere olsun başında baretle gördünüz mü?

AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, bir gazeteye yaptığı değerlendirmeye 31 Mart Mahalli İdare Seçimleri için önemli açıklamalarda bulundu. Ankara'nın 5 yılının kayıp bir 5 yıl olduğunun altını çizen Özcan 31 Mart'ta yalan rüzgarının biteceğini ifade ederek şöyle konuştu:

"ÖLÜ TOPRAĞINI ÜZERİMİDEN ATMA VAKTİ"

"Mansur Bey'in ilk iki yılındaki hizmetler açısından Ankara'mız fetret devrine girmiş, son üç yılda da çökmüştür... Mansur Yavaş dönemi Ankara tarihine 'Kayıp 5 yıl' olarak geçecektir... Biz Ankara'nın kayıp 5 yılını Ankara halkına geri vermek ve üzerindeki ölü toprağını atmak için belediyeyi gerçek belediyeciliğe kavuşturmak zorundayız. Bu Ankara'ya ve Ankaralılara hizmet için açık bir mecburiyettir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER