Adı ‘Parti prensi’ olarak anılıyordu… Karısını aldattığı ortaya çıkınca annesi tahtı bırakıp onu kral yaptı… Kraliyet ailesinde yeni fotoğraf krizi!

Dünyanın gözü uzun süredir İngiliz kraliyet ailesinin üzerinde. Kral Charles ve Galler prensesi Kate Mİddleton'ın üst üste ameliyat olması ve ikisinin de kansere yakalandıkları haberleri aylardır manşetlerden inmiyor. Herkes bu ünlü ailei konuşurken bir başka kraliyet ailesi daha söylentilerle çalkalanıyor...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Adı ‘Parti prensi’ olarak anılıyordu… Karısını aldattığı ortaya çıkınca annesi tahtı bırakıp onu kral yaptı… Kraliyet ailesinde yeni fotoğraf krizi!

Danimarka tahtına kısa süre önce oturan Kral Frederik ve Kraliçe Mary verdikleri resmi kraliyet portresi pozuyla gündemdeler. Daha doğrusu bu pozu vermedikleri ve ayrı ayrı çekilen fotoğraflarının Photoshop marifetiyle birleştirildiği iddiasıyla…

Böylece sağ ve sağlıklı olduğunu kanıtlamak için üç çocuğuyla çekilmiş fotoğrafını paylaşan Kate Middleton’ın yarattığı fotoğraf fiyaskosundan sonra yeni bir tartışma daha başlamış oldu.

Adı ‘Parti prensi’ olarak anılıyordu… Karısını aldattığı ortaya çıkınca annesi tahtı bırakıp onu kral yaptı… Kraliyet ailesinde yeni fotoğraf krizi! - Resim : 1

Middleton, ameliyat olduktan sonra ortadan kaybolmuş ve hakkında öldüğün iddiası da dahil olmak üzere sayısız söylenti ortaya atılmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER