Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan Ekrem İmamoğlu’na tepki

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bakanların sahada seçim çalışmaları yaptıklarına dair eleştirilerine tepki göstererek, "Sen işine bak. İstanbul'a yaşattığın kayıp yıllara üzül. Geçmişte nasıl İSKİ skandallarıyla bu ülkeyi çalkalandırdınız. Şimdi de para kuleleriyle maalesef İstanbul'a o kara görüntüleri yaşatıyorsunuz” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan Ekrem İmamoğlu’na tepki

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, STK temsilcileri ile buluşmak ve halka hitap etmek üzere Karabük’ün Safranbolu ilçesine geldi. Mısak-i Milli Meydanında konuşan Bakan Tunç, belediye başkan adayı Ali Büyüközdemir’e destek isteyerek, projelere destek olacaklarının sözünü verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in darbe söylemine tepki gösteren Tunç, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ‘Gençler darbe yaparsa iyidir. Gençler darbe yaparsa başımızın üstünde yeri var. Ben o darbeye teslim olurum’ diyor. Böyle bir siyasetçi olabilir mi? Darbenin genci yaşlısı mı olur? Demokrasiye hep beraber sahip çıkacağız. Milli irade bayrağını hiçbir zaman yere düşürmeyeceğiz. O başbakanların bakanların asıldığı, siyasetçilerin zindanlara tıkıldığı darbe mağdurlarının hapislerde çürütüldüğü o eski günlere bir daha geri dönmek yok. O geri dönmek isteyenler de hiçbir zaman bu ülkede iktidar yüzü görmeyecek. Bu millet onlara fırsat vermez” diye konuştu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan Ekrem İmamoğlu’na tepki - Resim : 1

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bakanların sahada seçim çalışmaları yaptıklarına dair eleştirilerine tepki gösteren Tunç şunları söyledi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER