İstiklal Caddesi’nde havaya dolar saçan kişiler gözaltına alındı

Geçtiğimiz günlerde İstiklal Caddesi’nde bir grup havaya dolar saçmış ve sosyal medyada gündem olmuştu. Gruba baskın düzenlendi ve bazı kişiler gözaltına alındı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
İstiklal Caddesi’nde havaya dolar saçan kişiler gözaltına alındı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen ve pek çok vatandaşın tepkisine neden olan bir olay yaşandı. İstiklal Caddesi’nde bir grup OnlyFans üreticisi, havaya dolarlar saçtı ve sonrasında dolarların bazı kişiler tarafından kapışılmasını videoya aldı. Kısa süre içerisinde yayılan ve infiale yol açan görüntülerin ardından emniyet güçleri harekete geçti.

İstiklal Caddesi’nde havaya dolar saçan kişiler gözaltına alındı

İstanbul’un en önemli caddelerinden birisi olan İstiklal, bir kez daha ilginç bir olaya sahne oldu. OnlyFans için içerik ürettikleri öğrenilen bir grup kişi, havaya çok sayıda 1 dolar fırlattı. Bazı kişiler tarafından paraların kapışıldığı anları videoya alan OnlyFans üreticileri, sosyal medyada büyük bir tepki aldı. Vatandaşlar içerisinde ciddi rahatsızlık oluşturan bu görüntülerin ardından emniyet güçleri vakit kaybetmeden harekete geçti.

Gruba yönelik bir baskın düzenleyen emniyet mensupları, 13 kişiyi gözaltına aldı. Ayrıca bu baskınla beraber çok sayıda üzerinde “Geçersiz” yazılı dolar banknotları ele geçirildi. Ayrıca grubun her bir üyesinin takma adı olduğu ve bunlardan bazılarının İstanbul, Tokyo, Lisbon gibi şehir isimleri olduğu öğrenildi. Gruba yönelik yapılan baskın bir YouTube hesabı üzerinden paylaşıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER