41 yıl önce aşık oldular, bir daha iç ayrılmadılar: Beni böyle baştan çıkardı

Diyelim ki yıllardır evlisiniz ya da aradığınız aşkı sonunda buldunuz. Üstelik bu ilişki ömür boyu sürecek gibi de görünüyor. Bunu bir kenara koyalım ve şöyle bir geriye gidelim... Ömrünüzün geri kalanını birlikte geçirmeye karar verdiğiniz o kişi hakkında onu ilk gördüğünüzde ne geçti aklınızdan? Yani onda sizi çeken ve doğru kişi olduğuna inandıran ne oldu?

HÜRRİYET HÜRRİYET
41 yıl önce aşık oldular, bir daha iç ayrılmadılar: Beni böyle baştan çıkardı

Elbette böyle bir soruyu yanıtlamak kolay değil. İnsan bir dolu ayrıntı sıralar ama sonunda da "Bilmiyorum, onu sevdim işte" diye bağlar cümlesini.

İşte şimdi gösteri dünyasından tam da böyle bir gerçek hayat öyküsü anlatacağız size.

Bu ünlü çift, pırıltılı dünyada eşine az rastlanır şekilde tam 41 yıldır birlikte. Eski evliliklerinden dünyaya gelen çocukları, ilişkilerinden doğan tek çocukları ve torunlarıyla kalabalık bir aile olarak hayatlarını sürdürüyorlar.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER