2027 Avrupa Oyunları İstanbul’da oynanacak

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avrupa’nın en büyük olimpik organizasyonu olan Avrupa Oyunları’nın 2027 yılında İstanbul’da düzenleneceğini açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
2027 Avrupa Oyunları İstanbul’da oynanacak

Ekrem İmamoğlu dün beraberinde uzun yıllar UEFA Birinci Asbaşkanlığı ve FIFA İcra Komitesi üyeliği yapan spor adamı Şenes Erzik, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcısı Ali Kiremitçioğlu ve daha önceki Avrupa Oyunları’nda ülkemizi temsil eden sporculardan Nafia Kuş, Sude Yaren Uzunçavdar, Emre Kutalmış Ateşli ve Serap Özçelik’le birlikte kameraların karşısına geçerek Avrupa Olimpiyat Oyunları’nın İstanbul’da yapılacağını duyurdu.

SADECE İSTANBUL’UN BAŞARISI DEĞİL

Bu başarının sadece İstanbul’un değil spor camiasının, Türkiye’nin, milletin ve devletin ortak zaferi olarak tarihteki yerini alacağını anlatan Ekrem İmamoğlu, Avrupa Olimpiyat Komiteleri Başkanı Spyros Capralos nezdinde tüm olimpiyat yetkililerine 16 milyon İstanbullu adına teşekkür etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER